eskuvo-csomag

ESKÜVŐI CSOMAG

Jegyesfotózás – kb. 1-1,5 óra - 20 db kép digitálisan és 10x15ös papírképen – ára: 32.000 Ft
A csomag tartalmazza a jegyespár fotózását stúdiónkban, szabadban, de igény szerint akár a kettőt kombinálva is. Az itt készült képek egy - mostmár itthon is lassan hagyományosnak mondható - vidám és egyben romantikus sorozat a jegyespárról, mely akár felhasználható az esküvői meghívókhoz, vagy azokat levetítve akár az esküvő egyik programját is alkothatja. A helyszínt, mely szabadtér vagy stúdió is lehet, és a koncepciót előre egyeztetjük.

Egy online galériába feltöltött előnézeti képekből választhatjátok ki a kedvenc képeiteket, melyeket nagy felbontásban, retusálva adunk át digitális formában,egy jelszóval védett galériába feltöltve. A csomagban vállalt 20 db képen felül további retusált képek is rendelhetőek, 900 Ft/db áron.

Esküvői fotózás – ehhez minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, hiszen az ár nagyban függ a pár igényeitől, a fotózás időtartamától, a helyszín távolságától. A fotós munkáját egy másodfotós/asszisztens is segíti, hogy ne maradjunk le semmilyen fontos pillanatról. Az esküvői csomag ár minden esetben tartalmazz a képeket digitális formában, online galériába feltöltve és DVD-re kiírva, valamint egy adott számú 10x15ös papírképen is kinyomtatva. Ezen felül pedig egy 26 oldalas esküvői fotókönyvet is, melyet az esküvőn készült képekből állítunk össze.
Tájékoztató jellegű irányár esküvői fotózáshoz: 17.000 Ft/óra.